Záhradka v hrnci a v tanieri

25.06.2023

Čo potrebuješ ? 

- jednoducho všetko čo ti úroda nadelila
mrkvička , cibuľa , kaleráb , hrášok , cíbiky , petržel + vňaťka/ligurček , zemiaky
-kuraciu zmes do polievky alebo bez ;-)
-soľ 

“Obláčiky”
- hrubá múka  , štipka kypriaceho prášku , olej , vajce 

Zeleninku si riadne umyjeme , ošúpeme , čo sa dá nakrájame. Hodím do hrnca chvíľku opražím aby sa spojila chuť , zalejem vodou a nechám variť. Medzitým si pripravím do misky na obláčiky , z hrubej múky , vajca, kyprisceho prášku a oleja si vymiesim cesto a nadrobím do tvaru obláčiku. Keď máme zeleninku zmäknutú hodíme tam obláčiky , osolíme , pridáme vňaťku (ak nemáme tak môžme dať aj ligurček krásne prevonia polievočku) počkame kým vyplávajú na povrch a môžeme podávať. 


TIP: domáce slížiky 


My sa jej nevieme dojesť 😍 Dobrú chuť. 

© 2023 Krása a životný štýl podľa Veroniky. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky